Medisch Installatie bedrijf WF Mallie bv sinds 1982

 

 

Wie is Mallie bv?

Wij zijn een familiebedrijf welke zo'n 40 jaar geleden is opgezet door de grondlegger de heer W. F. Mallie. Ons bedrijf is begonnen als loodgietersbedrijf. Vanuit de markt kwam er steeds meer vraag naar het installeren van distributiesystemen voor medische en technische gassen, uitgevoerd in specifieke medicinale roodkoperen pijp. Wij hebben ons daarop gespecialiseerd en bedienen nu voor zo'n 80% Ziekenhuizen en 20% van onze capaciteit zetten wij in op industrie. In 2005 is het bedrijf voortgezet door Michiel Mallie, de zoon van de grondlegger.

 

Wie zijn uw installateurs?

Wij zijn een kleine flexibele speler in de medische installatiebranche waardoor wij snel schakelen naar de wens van onze klanten. Wij doen dat met een team van 20 mensen waarvan 16 direct in de installatie werkzaam zijn.

 

Wat drijft ons?

Uitdagend en verantwoordelijk technisch installatiewerk met het vizier gericht op de gezondheid van de patiënten in het ziekenhuis.

 

Wat doen wij voor u?

Wij installeren kwalitatief hoogwaardige distributiesystemen voor medische en technische gassen. Dit alles conform de daarvoor vereiste norm NEN-En-ISO 7396-1+A1 (nl), februari 2019.

Wij zijn voor onze werkzaamheden door de TÜV Noord gecertificeerd dmv het kwaliteitssysteem NEN En ISO 9001:2015.

 

Waar zijn wij goed in?

Goed luisteren naar onze klanten zowel binnen als buiten onze organisatie waardoor we waar nodig snel en flexibel kunnen schakelen.

Wij zijn onder andere werkzaam in:

  • Alrijne Ziekenhuis, locatie Leiderdorp, Leiden en Alphen ad Rijn
  • NoordWest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar en Den Helder
  • OLVG Amsterdam, locatie Oost en West
  • UMC Utrecht, UMC, CMH en WKZ
  • Rivas Zorggroep, locatie Rivas Ziekenhuis Gorinchem
  • SFG (Sint Franciscus Gasthuis) locatie Rotterdam en Schiedam
  • ADRZ(Admiraal de Ruyter Ziekenhuis), locatie Goes en Vlissingen
Terug naar boven